Header image  

 

Waar zijn we geweest

 
  HOME ::
   
 
De foto's van plaatsen waar we geweest zijn

14 oktober 2018

Vier mijl 2018. We stonden er weer, de warmste vier mijl aller tijden.

Foto's gemaakt door Theo Dellebarre

09 oktober 2016

Vier mijl 2016. We stonden er weer, alweer de vierde keer in deze setting.

Foto's gemaakt door Theo Dellebarre

29 augustus 2015

Foto's van de filmopname voor de videoclip " Ik wil jou. " in cafe "de Engelstede" te Engelbert.

Foto's zijn gemaakt door Eva van BC Productions

23 augustus 2015

Vandaag waren we op de Sail in Amsterdam. Bij "Pllek" op de kade met "Het Rijdend Avontuur" van Tim.

27 april 2015

Vandaag waren we op de vrijmarkt op de Lichtboei in de wijk Lewenborg te Groningen. Het weer zat mee en we hebben genoten van de voorbijgangers.

12 maart 2015

Gespeeld in het museum "Beeld en geluid" ter afsluiting van een conferentie voor Beeldcoaching. Weinig muziekfoto's maar wel het harde werk er omheen.

27 september 2014

Opnames gemaakt in Studio Oelebret in Schipborg voor het KIVA project.

20 september 2014

Mireille 50 jaar. Feest in Echten.

26 april 2014

Koningsdag gevierd op de Vrijmarkt van de Lichtboei te Groningen. Foto's gemaakt door Theo Dellebarre.

2 november 2013

Hier zijn we de muzikale omlijsting bij het eenakter festival "30 minuten los".

13 oktober 2013

Zoals gebruikelijk, de 4 mijl van Groningen. We stonden weer op ons gebruikelijke plekje. Er waren zelfs mensen speciaal daar gekomen voor de gezelligheid met de muziek.

25 mei 2013

Dit was een optreden bij de lentefair van de Theaterboerderij "het Hek van de Dam" te Ekehaar. Ondanks het wat tegenvallend weer was het best gezellig en waren de gasten enthousiast. De Foto´s zijn gemaakt door de beroemde fotograaf Theo Dellebarre.

30 april 2013

We hebben 2 optredens gedaan met koninginnedag. 's Morgens op Lichtboei in de wijk Lewenborg van Groningen. Het was lekker gezellig en knus hier op deze vrijmarkt. 's Middags zijn we naar de binnenstad gegaan waar we op de bonnefooi ergens tussen geschoven zijn. Ook hier was het gezellig en de omzet van de omliggende kraampjes steeg behoorlijk.

11 april 2013

Dit was een optreden in het museum voor Beeld en Geluid. Dit ter afsluiting van een conferentiedag. Dit was ook weer een zogenaamde soft setting. Voorop stond het napraten over de belevenissen van de dag. De sfeer hiervoor werd bepaald door een rustig muziekje van ons. Uit de reacties die wij kregen is dit toch behoorlijk geslaagd.

20 maart 2013

Optreden op de Swoistee in Lewenborg, Groningen. Tijdens een Jenaplan conferentiemiddag. Dit is was een zogenaamde soft setting. Dan spelen wij wat bescheidener en het repertoire heeft een luisterijke karakter. Voor onze setting weer een nieuwe belevenis. Wij hebben er van genoten en hebben veel positieve reacties gehad.

2 januari 2013:

Optreden in de wijk Lewenborg van Groningen. Carnivale deed een rondtoer door de stad Groningen. Ons eerste optreden in deze formatie in een binnen setting. Het was een bliksemoptreden maar onze fans en wij hebben vreselijk genoten.